Going4Success

reap 2Het Regionaal Economisch ActieProgramma is een stimuleringsprogramma van overheid en bedrijfsleven in de regio West-Brabant om de ontwikkeling van werk en de concurrentiekracht van bedrijven te bevorderen. REAP maakt mede mogelijk dat het Project Going4Success opgestart kon worden. Het C4L-E dankt dit programma hartelijk voor de hulp bij de opstartfase en werkt hard aan de doorstart.

Going4Success

Going4Success-L: mbo/hbo/wo-studenten uit het Land van Heusden en Altena en directe omgeving worden gekoppeld aan bedrijven in het Land van Heusden en Altena voor een dag(deel) per week. Na een proeftijd van een maand wordt er besloten om wel of niet door te gaan. Mooi is al de werkstudent tijdens zijn studie een dag per week kan werken. De student doet betaald werk op mbo/hbo/wo-denkniveau. De student en het bedrijf worden begeleid door het C4L-E. Dit project wordt twee jaar ondersteund door het REAP (2015 – 2017). Het doel is om per jaar minimaal vijf matches te maken tussen een bedrijf en een student. Momenteel juni 2017 hebben zich ongeveer 20 studenten aangemeld: een deel heeft een tijdelijk of langdurige match en een deel zoekt als zoekende. Momenteel hebben zich 20 bedrijven aangemeld als potentiele werkgever.

Het C4L-E investeert in jongeren en in werkgevers; beide partijen werken immers aan de toekomst van de samenleving in het Land van Heusden en Altena.


Aanmelden voor Going4Success

Als bedrijf of werkstudent:

Bel: 06 33843766

Mail: info@C4L-E.nl